Friday, June 17, 2011

Grapevine Dan Buffered Earning



Rasanya dah lama tak berkongsi cerita tentang BE. Malas nak cerita sebenarnya, namun hari ini saya ingin berkongsi cerita kerana saya memperolehi BE Grapevine. Selalunya BE saja. BE ini dari P1 4G Broadband. Terima kasih P1.


Bagi sesiapa yang belum menjana pendapatan dari Grapevine, bolehlah copy link tersebut jika ianya muncul diblog ini. Caranya:-
1) Copy link dengan mengklik share.
2) Lepas tu masukkan email dan klik go
Sebaik-baiknya anda mestilah mempunyai akaun Churpchurp.
P/S - ada yang kata, jangan copy link grapevine dari blog sendiri. Copy dari blog lain. Saya baru hantar email untuk bertanya hal ini.

5 comments:

KiD said...

waaahhh.. tahniah!!!

phycrewz said...

tahniah juga.. aku blum dpt lg BE bulan ni.siot la..

misscha said...

x pernah dapat BE mahupon grapevine..

Fara said...

blm berpeluang dpt grapevine, tak de pun BE kat earnings jugak.. hmm.. blmrezeki lagi..

fahmimustakim said...

tahnial nal..